"Провокуєте, як завжди, мозгів на більше не вистачає": Кузьміних штовхнув прокурора в суді (відео)

"Провокуєте, як завжди, мозгів на більше не вистачає": Кузьміних штовхнув прокурора в суді (відео)
Нардеп Кузьміних влаштував невелику штовханину на виході з будівлі суду: йому намагалися вручити повістку.

Сьогодні, 7 лютого, народний депутат від "Слуги народу" Сергій Кузьміних залишив залу суду після того, як йому перенесли засідання щодо обрання йому запобіжного заходу на наступний день. На виході з будівлі, Кузьміних штовхнув одного з прокурорів.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на відео, на якому видно інцидент.

Прокурори хотіли вручити Кузьміних повістку на завтрашнє судове засідання і почали його блокувати, але Кузьміних проігнорував їх відштовхнув одного з прокурорів (той впав на підлогу) і залишив зал суду, - йдеться в повідомленні видання "Страна".

Нагадаємо, 28 січня журналіст Юрій Бутусов повідомив, що детективи НАБУ затримали народного депутата від Слуги народу Сергія Кузьміних під час отримання грошей, які правоохоронці вважають хабарем.

За даними слідства, нардеп отримав гроші за допомогу в укладанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

31 січня генпрокурор Ірина Венедіктова підписала нардепу повідомлення про підозру. У НАБУ заявили, що він ігнорує виклики до слідчого.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
НАБУ оприлюднило відео розмов у справі Трубіцина (відео) НАБУ оприлюднило відео розмов у справі Трубіцина (відео)
Депутата від "Слуги народу" Владислава Трубіцина взяли під варту з можливістю внесення застави.
7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка) 7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка)
Кузьміних проігнорував три виклики до слідчих.
У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції
Засідання розпочнеться близько 19:00 і пройде у форматі Zoom-конференції.
Loading...
Load next