"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"

"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.

Керівник української добровольчої армії та радник голови Генштабу ЗСУ Дмитро Ярош різко відповів білоруському диктатору Олександру Лукашенку, який заявляв, що війна з Україною тривала б максимум 3−4 дні.

У себе у Facebook пообіцяв показати Лукашенку та президенту РФ Володимиру Путіну "українську гостинність".

Друзі, ви чули, що городить цей виродок Лукашенко? Він справді дебіл, який уявив себе полководцем. Побігало чудо перелякане з АКС-74У, загнало мирних білоруських беззбройних протестантів у концтабори і верзякає, що знищить Україну за 3 дні. Ну-ну. Чекаємо, недобацьку, разом з його старшим братом Путіним. Покажемо їм українську гостинність. Ласкаво просимо у пекло, тварюки! — написав він.

Раніше Лукашенко заявляв, що війна з Україною "тривала б максимум 3-4 дні".

Україна ніколи з нами не воюватиме. Це війна триватиме ну максимум 3-4 дні. Там не буде комусь воювати проти нас. Ті, кого показують з автоматами дерев'яними, як вони тренуються, так ми зараз з тобою вийдемо в сусідній зал і знімемо на телефон тренування, — заявив він.

Нагадаємо, раніше посол України у Мінську назвав пропагандисткою журналіста каналу Білорусь-1.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко звинуватив Україну у підготовці бойовиків та перекиданні зброї до Білорусі Лукашенко звинуватив Україну у підготовці бойовиків та перекиданні зброї до Білорусі
Олександр Лукашенко звинуватив українську владу в підготовці бойовиків, яких нібито вона направляє до Білорусі.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
"Лукашенко - це ніхто": Кравчук заявив, що Україна не підтримує режим самопроголошеного президента Білорусі "Лукашенко - це ніхто": Кравчук заявив, що Україна не підтримує режим самопроголошеного президента Білорусі
Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що з точки зору міжнародного права, Олександр Лукашенко - це ніхто.
Loading...
Load next