Зеленський замінив посла України у Польщі

Зеленський замінив посла України у Польщі
Президент звільнив Андрія Дещицю з посади надзвичайного і повноважного посла України у Польщі та призначив замість нього Василя Зварича.

Відповідні укази №44/2022 та №43/2022 оприлюднені на сайті президента 8 лютого. Повідомляє Суспільне.

Звільнити Дещицю Андрія Богдановича з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Польща. Призначити Зварича Василя Богдановича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Польща, — зазначається у тексті.

Новина доповнюється...

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
"Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня "Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня
Раніше Польща повідомила, що готова передати Україні боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси Grom та різні типи безпілотників.
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next