Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових

Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.

За минулу добу, 14 лютого, бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілів двоє бійців ООС отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

В районі Трьохізбенки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

У бік Новотроїцького російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

В околицях Пісків окупанти обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі Мар'їнки бойовики застосовували безпілотний літальний апарат, за допомогою якого зробили скидання пострілу ВОГ-17.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене мінськими домовленостями озброєння, і знищили 1 БПЛА противника, — йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що в Донецькій області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення.

В результаті дій ворога двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Воїни знаходяться в лікувальному закладі. Стан здоров'я одного військовослужбовця — середньої тяжкості, другого — задовільний, — уточнили в штабі ООС.

Нагадаємо, раніше у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч "Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч
У Білому домі вчора заявили, що Росія може розпочати вторгнення в Україну під час Олімпіади.
Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр
Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр написала у фейсбуці.
Loading...
Load next