"Безстрашний правдоруб": колишній голова ГУР Міноборони Бурба вилетів з України на тлі зовнішніх загроз

"Безстрашний правдоруб": колишній голова ГУР Міноборони Бурба вилетів з України на тлі зовнішніх загроз
Лише минулої неділі з Києва вилетіло 20 чартерних рейсів та приватних літаків, які вивозять із країни депутатів ОПЗЖ та олігархів.

Колишній голова Головного управління розвідки Міністерства оборони Василь Бурба опинився серед людей, які залишили Україну на фоні загрози російського збройного вторгнення. Про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков.

Поки журналісти рахували, скільки олігархів та "опозиціонерів" втекло з країни на тлі зовнішньої загрози, за кадром залишилися інші знакові персонажі, які тихо випарувалися з країни. Не на чартерах чи приватних джетах, тому не потрапили на радари ЗМІ, але рухалися тією ж траєкторією, подалі від можливих ризиків та загроз, — зазначив він.

За інформацією Бикова, Василь Бурба залишив Україну ще тиждень тому.

Бурба… любив розповідати журналістам, що питання не в тому, чи буде наступ РФ, а в тому, чи ми готові до нього. Сам Василь Васильович "підготувався" добре. Походивши ефірами і роздавши пачки інтерв'ю, він 10 лютого вилетів за кордон. І досі перебуває там. Це все, що потрібно знати про бравого розвідника — безстрашного правдоруба Бурбу, і його справжні пріоритети, — заявив політолог.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна спрямовує 17 мільярдів на гарантії безпеки польотів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що ситуація із вимушеною посадкою у Мінську літака авіакомпанії Ryanair має всі ознаки операції спецслужб Російської Федерації.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
"Там палає": Кулеба прокоментував реакцію Росії на "Кримську платформу" "Там палає": Кулеба прокоментував реакцію Росії на "Кримську платформу"
Дмитро Кулеба назвав реакцію Москви на проведення саміту Кримської платформи "істеричною" й заявив, що у Росії та проросійських ЗМІ "палає" після проведеного саміту.
Loading...
Load next