Пєсков про пропозицію Києва зустрітися на найвищому рівні: Навіщо?

Пєсков про пропозицію Києва зустрітися на найвищому рівні: Навіщо?

Москва неодноразово отримувала від Києва сигнали з пропозицією зустрічі на найвищому рівні, але ці запити залишилися незрозумілими, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Повідомляє Interfax-Україна.

У четвер він прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського про те, що Київ надсилав Москві запити про зустріч на найвищому рівні, проте отримані відповіді "не приводять до двосторонньої зустрічі". 

Ми неодноразово отримували сигнали від Києва з пропозицією зустрітися. Але щоразу Київ не відповідав нам на просте запитання: навіщо? З якою метою? - сказав Пєсков.

Київ, за його словами, пропонує на зустрічі "говорити лише про Донбас".

Ми говоримо: давайте ви з донбасцями говоритимете про Донбас, у вас є до нас запитання з інших тем? Мовчать, - сказав Пєсков.

 Нагадаємо, що "У Конгресі США пропонують запровадити санкції проти оточення Путіна і банків РФ, не чекаючи нового вторгнення в Україну", - Гончаренко. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього
Кремлівський фюрер та його найближче оточення, яке розпочало криваву війну з Україною, остаточно підписало вирок Росії. Цілком ймовірно, що країні-агресорці вже через місяць доведеться оголошувати дефолт, однак це лише початок тотальної деградації РФ.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next