Путін визнав, що Мінських угод більше не існує (відео)

Путін визнав, що Мінських угод більше не існує (відео)
Він визнав "республіки" в кордонах, які зазначені у їхніх «конституціях».

Президент країни-агресора звинуватив Україну в тому, що Мінські домовленості через неї зведено нанівець. Про це повідомляє російське державне інформаційне агентство "РИА Новости".

Зусиллями теперішньої київської влади Мінські домовленості були зведені нанівець, вони були вбиті задовго до визнання Росією "ДНР" та "ЛНР, — заявив Путін.

Нагадаємо, раніше українська делегація у ТКГ заявила, що, визнавши "незалежність" так званих "ДНР" та "ЛНР", Росія свідомо вийшла з Мінських домовленостей. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Рада Федерації РФ дозволила Путіну використовувати армію за кордоном (відео) Рада Федерації РФ дозволила Путіну використовувати армію за кордоном (відео)
Тим часом російське Міноборони заявило про намір взяти "під захист" мешканців Донбасу.
В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі
Пєсков повідомив, що Володимиру Путіну, доповіли про запрошення українського президента Зеленського щодо зустрічі двох політиків на території Донбасу, де йде війна.
Loading...
Load next