В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі

В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі
Пєсков повідомив, що Володимиру Путіну, доповіли про запрошення українського президента Зеленського щодо зустрічі двох політиків на території Донбасу, де йде війна.

В Кремлі заявили, що якщо російський президент вважатиме за необхідне, він неодмінно дасть відповідь на запрошення Володимира Зеленського, заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков.

Про це повідомляє російське видання ТАСС.

"Так, президенту доповіли. Якщо президент вважатиме за необхідне, він відповість сам. Мені зараз нічого сказати", - розповів журналістам Пєсков.

Однак, російський урядовець утримався від відповіді на те, чи можлива ця зустріч саме на Донбасі, як запропонував Зеленський.

Нагадаємо, що Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".

Згодом, заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров, відреагував на звернення Зеленського і сказав, що "це заяви хорошого актора", він не вбачає в них якогось глибокого смислового навантаження. 

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next