Надамо Україні більше зброї, – США про напад Росії

Надамо Україні більше зброї, – США про напад Росії
У Вашингтоні відреагували на повномасштабну агресію Росії щодо України. США обіцяють надати зброю та запровадити нові санкції.

Надамо Україні більше зброї, – США про напад Росії.

Повідомляє 24 канал. Також дипвідомство анонсувало ще одне повідомлення, яке з'явиться згодом.

Дипломати заявили, що Сполучені Штати неодмінно забезпечать Україну зброєю, аби вона могла себе захистити.

Також очікують, що Білий дім запровадить нові санкції. Повідомлення щодо цього з'явиться пізніше.


Сполучені Штати, безумовно, нададуть Україні більше зброї для захисту. Сьогодні, 24 лютого, можна очікувати на оголошення нових санкцій, – заявили у посольстві США в Україні.
 

Нагадаємо, що "Росія не йде на переговори з українською владою", - Подоляк. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
Росія порівняла гасло "Слава Україні!" з нацистським "Heil Hitler" (фото) Росія порівняла гасло "Слава Україні!" з нацистським "Heil Hitler" (фото)
Міністерство закордонних справ Росії ніяк не заспокоїться через нову патріотичну форму Збірної України з футболу для Євро-2020. Цього разу гасло "Слава Україні!" росіяни порівняли із нацистським привітанням.
"Втрата ефекту стримування": Блінкен заявив, що США не вводитимуть санкції до нападу РФ на Україну "Втрата ефекту стримування": Блінкен заявив, що США не вводитимуть санкції до нападу РФ на Україну
Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову із держсекретарем США Ентоні Блінкеном.
Loading...
Load next