Принц Гаррі та Меган Маркл висловили підтримку Україні

Принц Гаррі та Меган Маркл висловили підтримку Україні
Ніхто з інших членів королівської родини не висловлювався щодо військового вторгнення Росії в Україну.

Герцог та герцогиня Сассекські опублікували на сайті своєї благодійної організації Archewell заяву з підтримкою України.

Принц Гаррі та Меган, герцог та герцогиня Сассекські і всі ми в Archewell разом з народом України виступаємо проти цього порушення міжнародного та гуманітарного права та закликаємо світову спільноту та її лідерів зробити те саме, — йдеться в заяві.

Зауважимо, що це перше оновлення пари на їхньому вебсайті цього року, останнє було в листопаді, і воно з'явилося через кілька днів після того, як Борис Джонсон звернувся до нації, щоб засудити російського президента.

Наразі ніхто з інших членів королівської родини не висловлювався щодо військового вторгнення Росії в Україну.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США
Однією з головних тем майбутнього візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена в Україні буде безпека, розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
Loading...
Load next