Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича

Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича
Скандальний депутат Верховної Ради від партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа вже не вперше похвалив режим самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка та спецоперацію із затримання опозиціонера та журналіста Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича.

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" не приховує свого захоплення від режиму Олександра Лукашенка та його дій щодо опозиційного блогера та журналіста Романа Протасевича. Про це Кива повідомив у своєму Telegram-каналі "The Kyva".

Білорусь послідовно і системно захищає свою незалежність у протистоянні із західними державами, які намагаються отримати контроль над країною, як це у них вийшло з Україною у 2014 році. Спецслужби Білорусі, нейтралізуючи зрадників і агентів іноземних розвідок, отримуючи достовірну інформацію про підготовку перевороту, приводять в сказ і істерію тих, хто до цієї спроби перевороту був причетний!, - заявив Ілля Кива.

Водночас скандальний нардеп додав, що всі санкції проти Білорусі та самопроголошеного президента Лукашенка – це тільки істерика Заходу у зв'язку з нейтралізацією своїх викритих агентів.

Державна позиція, яка заслуговує на повагу, на тлі захопленої і колонізованої у 2014-му України з її маріонетковою владою, підконтрольною американському посольству, - додав депутат від "ОПЗЖ".

Із допису Киви також стає відомо, що нардеп вважає, що Україна з 2014 року нібито "контролюється" США.

Нагадаємо, що сьогодні у Кабінеті міністрів вирішили зупинити авіасполучення між Україною та Білоруссю з 26 травня і заборонити польоти над територією республіки. Причиною цих дій стала примусова посадка літака компанії Ryanair у Мінську, що є порушенням Конвенції про міжнародну цивільну авіацію. Відповідне рішення уряду спрямоване на  збереження безпеки польотів для пасажирів.

Читайте також
"Допомога блудній вівці": Кива заявив, що готовий бути адвокатом для Зеленського (відео) "Допомога блудній вівці": Кива заявив, що готовий бути адвокатом для Зеленського (відео)
Раніше стало відомо, що в січні 2021 року народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива склав іспит для набуття права на заняття адвокатською діяльністю.
ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом
Центральна виборча комісія визнала Василя Вірастюка народним депутатом на довиборах на Івано-Франківщині. Відповідний протокол затвердили сьогодні, 19 травня.
Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео) Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео)
Позафракційний нардеп Владислав Поляк став першим депутатом, який підпадає під дію закону про криміналізацію неособистого голосування - кнопкодавства.
Loading...
Load next