"Українці, ви герої цього світу!" – Кулеба процитував міністра закордонних справ країн "Сімки"

"Українці, ви герої цього світу!" – Кулеба процитував міністра закордонних справ країн "Сімки"
Це слова одного з міністрів закордонних справ країн Сімки, і з цими словами погодилися усі міністри – Німеччина, США, Канада, Франція, Велика Британія, Італія, Японія.

Щойно завершив онлайн переговори з ними. Протягом не днів, а годин буде більше болючих санкцій проти Росії, більше зброї для України і дедалі більше ізоляції Москви.

Заради допомоги Україні в низці країн ухвалюють рішення, які п’ять днів тому були неможливими, змінюють власні закони, щоб прискорювати ухвалення рішень в інтересах України, весь світ стежить за нашою боротьбою і вболіває за нас. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Україна вистоїть і переможе, – каже Кулеба.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
Нова посол України вирушила до США Нова посол України вирушила до США
Новим послом України у США буде Оксана Маркарова. Вона вже вирушила до Вашингтона.
Як завжди на власних умовах: Росія запропонувала США двосторонні переговори Як завжди на власних умовах: Росія запропонувала США двосторонні переговори
Росія готова до переговорів зі Сполученими Штатами Америки щодо гарантій безпеки, проте виключно на двосторонній основі.
Знову на ті ж граблі: дружина Сергія Лещенка вдруге за цей рік буде виступати у столиці країни-агресора Москві Знову на ті ж граблі: дружина Сергія Лещенка вдруге за цей рік буде виступати у столиці країни-агресора Москві
У суботу, 18 грудня, вона виступить у московському артцентрі Mutabor, який пов’язують із бізнесменом, що влаштовував вечірку на честь Путіна.
Loading...
Load next