Лукашенко підписав рішення щодо внесення змін до Конституції Білорусії

Лукашенко підписав рішення щодо внесення змін до Конституції Білорусії

За даними ЦВК, це рішення підтримали 82,86% тих, хто проголосував на референдумі 27 лютого.  Повідомляє сайт Президента Республіки Білорусь.

Нова Конституція набуде чинності 15 березня.

Основними змінами будуть відмова від нейтралітету та звільнення президента від відповідальності за будь-які дії, які він здійснив на цій посаді. 

На акціях протесту у день голосування затримали щонайменше 525 людей.

Нагадаємо, що головні тези зі звернення президента Зеленського (відео). 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко заявив, що провів в Україні спецоперацію "зі звільнення білорусів" Лукашенко заявив, що провів в Україні спецоперацію "зі звільнення білорусів"
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час засідання ради нацбезпеки заявив про успішну спеціальну операцію "зі звільнення білорусів" з території України.
"Загроза з боку НАТО": диктаторська влада Білорусі готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю "Загроза з боку НАТО": диктаторська влада Білорусі готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю
Білорусь розглядає можливість розмістити на своїй території ядерну зброю.
Лукашенко має негайно звільнити Сергія Тихановського, або на нього чекають нові санкції, - заявили міжпарламентські групи (фото) Лукашенко має негайно звільнити Сергія Тихановського, або на нього чекають нові санкції, - заявили міжпарламентські групи (фото)
Чоловіка Світлани Тихановської Сергія Тихановського у Білорусі суд засудив до 18 років колонії посиленого режиму.
Loading...
Load next