Лукашенко заявив, що провів в Україні спецоперацію "зі звільнення білорусів"

Лукашенко заявив, що провів в Україні спецоперацію "зі звільнення білорусів"
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час засідання ради нацбезпеки заявив про успішну спеціальну операцію "зі звільнення білорусів" з території України.

Дійшло до того, що ці негідники почали захоплювати там наших людей, насамперед водіїв автомобілів, які на той час потрапили туди. Заарештували півтори тисячі вагонів, захопили наші автомобілі і до сотні, здається, наших хлопців, які керували цими фурами.

Я попереджав українців, що ми змушені будемо провести спеціальну операцію з визволення цих людей. Ми таку спеціальну операцію провели. І всіх наших людей визволили, - сказав Лукашенко.

Проте Лукашенко не розповів подробиць, хоча вирішив подати до державних нагород виконавців цієї операції. Про це повідомляє Українська правда.

Також самопроголошений президент пригрозив Україні, якщо в країні ще залишилися такі водії фур з Білорусі, то він "відповість по-іншому".

Нагадаємо, що Японія просить МКС розслідувати воєнні злочини у Київській області після відходу окупантів. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко має негайно звільнити Сергія Тихановського, або на нього чекають нові санкції, - заявили міжпарламентські групи (фото) Лукашенко має негайно звільнити Сергія Тихановського, або на нього чекають нові санкції, - заявили міжпарламентські групи (фото)
Чоловіка Світлани Тихановської Сергія Тихановського у Білорусі суд засудив до 18 років колонії посиленого режиму.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next