Брифінг радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича (відео)

Брифінг радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича (відео)
Ситуація щодо російського вторгнення.

Київ, Суми, Чернігів, Харків, Миколаїв, Запоріжжя — противник намагається просуватися у цих напрямках, але зазнає втрат і ударів ракетних і артилерійських військ та авіації ЗСУ.

Повідомлення про те, що РФ начебто захопила місто Ізюм, не відповідає дійсності, там зараз тривають бої, Збройні сили України наносять ураження противнику — радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

Темпи просування російської армії помітно уповільнились. Основні зусилля перенесли на інформаційно-психологічний простір.

За вчора українська армія зробила 7 контратак, героїчно тримається Маріуполь та зона ООС, Харків входить у контратаку.

Нагадаємо, що "Якщо світ буде осторонь – він втратить себе", - Зеленський (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі "Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі
Командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк розповів, чи готове українське військо до можливого загострення бойових дій та про можливу контрнаступальну операцію.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next