Зеленський підписав закон про примусове вилучення в Україні російського майна (відео)

Зеленський підписав закон про примусове вилучення в Україні російського майна (відео)
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про примусове вилучення російського майна під час воєнного стану. Про це повідомили на сайті Верховної Ради України.

Відомо, що він має назву "Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів". Повідомляє ВРУ.

Згідно із Законом, примусове вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів здійснюється без будь-якої компенсації їх вартості.

Враховуючи повномасштабну агресивну війну, яку Російська Федерація розв’язала і веде проти України та її народу.

Нагадаємо, що РФ самостійно вийшла з Ради Європи. 10 березня Росія заявила про самовиключення з Ради Європи.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next