Україна закликає Європу посилити транспортні санкції проти Росії

Україна закликає Європу посилити транспортні санкції проти Росії
Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков провів онлайн-зустріч з міністрами країн Європи, де обговорив нові санкції проти Росії, відбудову України та питання логістики гуманітарних вантажів.

Учора взяв участь у багатосторонній онлайн-зустрічі міністрів Польщі, Австрії, Чехії, Франції, Німеччини та України, а також комісара ЄС з питань транспорту. Дякую міністру інфраструктури Польщі Анджею Адамчику за організацію цієї події. На деякий час до нас також приєднався Президент України Володимир Зеленський, – написав він.

Однією з основних тем зустрічі стало обговорення нових транспортних санкцій проти РФ. Повідомляє Олександр Кубраков у Telegram-каналі. Міністр наголосив на важливості перекриття доступу для російського та білоруського автотранспорту до дорожньої системи ЄС. Він додав, що Україна очікує на відмову від видачі дозволів на міжнародні вантажні перевезення для перевізників окупанта та його союзників.

Нагадаємо, що "Україна вже досягла трьох серйозних перемог на дипломатичному фронті", - Кулеба.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ: делегація Європарламенту відвідає Київ Через загрозу вторгнення РФ: делегація Європарламенту відвідає Київ
Міністри закордонних справ Франції та Німеччини також планують незабаром здійснити візит до Києва.
Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України
З території Білорусі систематично завдають ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах в Україні.
Loading...
Load next