Данілов наголосив на необхідності союзу України з ядерною державою

Данілов наголосив на необхідності союзу України з ядерною державою

Україні необхідно укласти новий оборонний союз, в якому обов'язково має бути країна з ядерною зброєю. Такою країною могла б стати Великобританія.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Вже весь світ розуміє, що відбувається в Україні. На жаль, не всі країни реагують правильно. Але ми переможемо. Згадайте, як поводилися перед Другою світовою деякі країни. Для них важливі не демократичні цінності, а гроші. Спочатку вони заплющили очі на захоплення Криму, потім – на окупацію частини Луганської та Донецької областей, - сказав Данілов.

За його словами, багато міжнародних організацій, створених після Другої світової війни, сьогодні ні на що не впливають, а лише висловлюють стурбованість.

Україні необхідно укласти новий оборонний союз, у якому обов'язково має бути країна з ядерною зброєю. Сьогодні це Великобританія, - зазначив Данілов.

Своєю чергою президент України Володимир Зеленський звернувся до світу із закликом про зупинення усього бізнесу в Росії, щоб не спонсорувати вбивство мирних українців.

Про це він заявив у новому відеозверненні 15 березня.

Серед компаній, які не пішли з російського ринку - Mondelez International, Nestle, "Райффайзен Банк", Societe Generale, "Басс", Samsung, Bayer, LG, Sanofi, Unilever, Johnson & Johnson та інші.

Ми повинні тиснути на Росію так, щоб ціна за цю війну проти України стала надзвичайно болісною. Щоб усі в світі зайняли моральну позицію не тільки держави, а й компанії. Я говорю про бізнес, про великі корпорації, які все ще спонсорують військову машину Росії, які не пішли з ринку, хоча повинні були це зробити відразу, коли світ побачив, що роблять російські війська на нашій українській землі. Ці бренди вам добре відомі, - сказав голова держави. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next