Росія змінила підхід до війни в Україні на стратегію виснаження, – Міноборони Британії

Росія змінила підхід до війни в Україні на стратегію виснаження, – Міноборони Британії
Росії так і не вдалося досягти особливих успіхів в Україні. Тому окупанти змушені змінити оперативний підхід. Зараз вони дотримуються стратегії виснаження.

У британському Міноборони підкреслили, що на заваді загарбникам стали масштаби та лють українського опору. У підсумку всі поставлені цілі Кремля провалися. Повідомляє 24 канал.

Британські військові припускають, що росіяни можуть почати хаотично використовувати вогневі засоби.

Результатом цього може стати ріст числа жертв і постраждалих серед цивільного населення, руйнування української інфраструктури та посилення гуманітарної кризи.

У Міноборони Британії заявляли, що російські окупаційні війська, ймовірно, вже використали більше озброєння, ніж планували. Тому загарбники почали вдаватися до старішої та менш точної зброї. А це значно збільшує кількість жертв серед цивільних.

Зміну тактики прогнозують і у командуванні Повітряних Сил ЗСУ. Щоправда, деталі військові не оприлюднили. Відомо лише про причини такого кроку – це суттєво знищений авіаційний флот окупантів (на чверть – літаки та майже наполовину – гелікоптери).

Про тактику на виснаження наголошував президент Зеленський. За словами українського лідера, російські військові командири не здатні запропонувати своєму політичному керівництву нічого, окрім цього. Мовиться про жорстоку тактику на виснаження українців і України загалом.

Нагадаємо, що Путіна до Гааги не довезуть - юрист-міжнародник. Юрист переконаний, що поплічники Путіна зроблять все, щоб він пішов у інший світ до статусу підсудного.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
ЗСУ змогли розвіяти міф про "непереможну" армію РФ, - Ягун ЗСУ змогли розвіяти міф про "непереможну" армію РФ, - Ягун
Генерал-майор СБУ Віктор Ягун вважає, що ЗСУ змогли розвіяти міф про "непереможну" армію РФ.
Loading...
Load next