"Це буде фатальна помилка ворога": голови Волинської та Рівненської ОВА про наступ з Білорусі

"Це буде фатальна помилка ворога": голови Волинської та Рівненської ОВА про наступ з Білорусі

Голови Волинської та Рівненської обласних військових адміністрацій Юрій Погуляйко та Віталій Коваль розповіли про готовність областей до потенційного наступу з території Білорусі.

Про це очільники військових адміністрацій говорили в ефірі телеканалу Еспресо.

Як зазначив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко, на Волині все спокійно, кордон не порушений та перебуває під надійним захистом.

Наші військові у повній бойовій готовності і від самого початку готові до будь-якого сценарію, – зазначив Юрій Погуляйко.

Також голова ОВА додав, що в області почастішали сигнали про повітряну тривогу. Юрій Погуляйко наголосив, що всі об'єкти критичної інфраструктури в області працюють у штатному режимі, відновлює роботу бізнес. Також Волинь продовжує приймати гуманітарні вантажі і скеровувати їх в ті області, які найбільше цього потребують.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль додав, що інтервенцію з Республіки Білорусь очікують від початку війни, тож за цей час встигли підготуватися.

Збройні Сили, територіальна оборона та добровольчі батальйони – всі приведені у стан готовності. Наш рельєф на півночі області – це непрохідні болота. Дуже багато місць для «правильної» зустрічі ворога. Повірте, це буде фатальна помилка ворога – піти з півночі, – запевнив Віталій Коваль.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії
Мета росії, проте, залишається незмінною - змусити Україну відмовитися від євроатлантичної орієнтації.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Переговорів в Мінську щодо Донбасу більше не буде: Україна шукає новий майданчик Переговорів в Мінську щодо Донбасу більше не буде: Україна шукає новий майданчик
Голова української делегації у Тристоронній контактній групі та за сумісництвом перший президент України Леонід Кравчук вважає, що після затримання журналіста Романа Протасевича у столиці Білорусі - Мінську, переговори щодо Донбасу слід перенести до нейтральної країни.
Loading...
Load next