росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії

росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії
Мета росії, проте, залишається незмінною - змусити Україну відмовитися від євроатлантичної орієнтації.

В сьогоднішньому оновленні розвідки Міністерство оборони Великої Британії заявило, що російські сили в Україні спрямовують поставки, які їй надала Білорусь, на схід країни, де атаки останніми днями посилюються.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Міноборони Британії.

Російські війська продовжують передислокацію бойової та допоміжної техніки з Білорусі на схід України. Це, зокрема, місця поблизу Харкова та Сєвєрдонецька. Російська артилерія продовжує наносити удари по українських позиціях на сході країни, де росія планує відновити наступальну активність, - зазначили у розвідці.

В повідомленні додали, що незважаючи на те, що оперативний фокус росії перемістився на схід України, кінцева мета Росії залишається незмінною -"вона прагне змусити Україну відмовитися від євроатлантичної орієнтації та утвердити власне регіональне домінування".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вивести з глухого кута": ТКГ пропонує переписати Мінські угоди "Вивести з глухого кута": ТКГ пропонує переписати Мінські угоди
Українська сторона повинна домагатися перегляду Мінських угод, щоб вивести з глухого кута переговори щодо Донбасу.
ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська
Білорусь та її столиця перебувають під великим впливом Росії, тому Мінськ більше не підходить для зустрічей Тристоронньої контактної групи та переговорів щодо ситуації на Донбасі.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next