Будь-яке застосування хімічної зброї повністю змінить характер конфлікту росії з Україною - Столтенберг

Будь-яке застосування хімічної зброї повністю змінить характер конфлікту росії з Україною - Столтенберг

Будь-яке застосування хімічної зброї повністю змінить характер конфлікту і матиме далекосяжні наслідки. Про це заявив на сьогоднішньому брифінгу Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у контексті російського вторгнення в Україну. Повідомляє УНН.

Будь-яке застосування хімічної зброї повністю змінить характер конфлікту. І це буде кричущим порушенням міжнародного права з далекосяжними наслідками. Я думаю, що це найважливіший сигнал: про те, що будь-яке застосування хімічної зброї абсолютно неприйнятне і матиме далекосяжні наслідки, - заявив Генсек.

Нагадаємо, що Білорусь вимагає, щоб 12 українських дипломатів виїхали упродовж 72 годин.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next