1 квітня путінський режим може погнати в Україну строковиків, - Арестович

1 квітня путінський режим може погнати в Україну строковиків, - Арестович

Путінський режим пожене воювати в Україну строковиків. Про це сказав на брифінгу у суботу радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович.

Мушу зазначити, що 1 квітня в російській федерації розпочинається кампанія з призову строковиків, - сказав Арестович.

З його слів, наразі українська розвідка відмічає різке падіння долі контрактників у збройних силах російської федерації, росгвардії тощо.

Можемо очікувати, що путінський режим пожене вперед строковиків. Мами росії, подумайте, чи потрібно вам це, і якщо не потрібно – вчиніть відповідні дії. Збережіть своїх синів, їм нема за що гинути в Україні. Ця війна не потрібна українському народу, вона потрібна лише путінському режиму. Ось вам з путінським режимом і розбиратись, - наголосив радник глави ОП.

Своєю чергою в Генштабі ЗСУ повідомили, що агресор, незважаючи на постійні спроби, не може здійснювати наступальні операції. Окупанти вже готують перекидання в Україну живої сили Східного військового округу Росії та з останніх сил намагаються закріпитися на раніше зайнятих рубежах.

Про це повідомляється в зведенні Генштабу станом на 12:00 годину 26 березня.

Ймовірно окупанти  не відмовляться від спроб проведення наступальних дій, здійснення диверсій, нанесення ракетних та авіаційних ударів по важливих об’єктах військової та цивільної інфраструктури.тСилами оборони України проводяться заходи з оборони пунктів базування (морських портів) у Чорноморській операційній зоні, – йдеться в повідомленні.

Водночас російські загарбники продовжують повномасштабну збройну агресію проти України, завдання якої залишаються невиконаними.

В Росії планують підготувати та перемістити додаткові підрозділи Східного військового округу на територію України, додали у відомстві.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next