"Огидна тактика проти українського народу": Ліз Трасс звинуватила путіна у викраденні цивільних осіб

"Огидна тактика проти українського народу": Ліз Трасс звинуватила путіна у викраденні цивільних осіб

Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс звинуватила путіна у викраденні безневинних цивільних осіб.

путін продовжує використовувати огидну тактику проти українського народу, включаючи викрадення безневинних цивільних осіб, - написала вона у Twitter.

За її словами, путін «не досягає своїх цілей і вдається до відчайдушних заходів».

Своєю чергою голова МЗС України Дмитро Кулеба закликав держави криміналізувати використання символу «Z» як способу публічно підтримати війну росії проти України.

«Z» означає російські військові злочини, розбомблені міста, тисячі вбитих українців. Громадська підтримка цього варварства має бути заборонена, – наголосив міністр.

Нагадаємо, раніше Кулеба розповів про очікування від переговорів з росією у Стамбулі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект "Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект
Своєю чергою Кулеба зазначив, що твердження РФ про те, що конфлікт на Донбасі є "внутрішнім конфліктом в Україні" — абсурд та маніпуляція.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next