путін може спробувати знову вторгнутися на Київ, попри зміну стратегії, — CNN

путін може спробувати знову вторгнутися на Київ, попри зміну стратегії, — CNN
Проте, очевидно, що путін збирається розпочати новий жорстокий наступ на Донбасі.

За словами американських і західних чиновників, нещодавні стратегічні зміни росії не можуть означати напевне, що президент рф володимир путін відмовився від спроби захопити Київ.

Про це повідомляє СNN, передає ПравдаТУТ News.

Крім того, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що путін збирається розпочати новий жорстокий наступ на Донбасі.

Вони будуть переозброєні, тому що вони використали багато боєприпасів, і вони будуть поповнені паливом і всім необхідним, їжею і так далі, щоб почати новий великий наступ, - сказав Столтенберг.

Довгострокові цілі путіна незрозумілі, за словами високопоставленого чиновника з оборони, однак американські та європейські чиновники сказали, що повторне вторгнення в Київську область все ще можливе, незважаючи на стратегічний зрушення Росії та поточні переговори з Україною.

Щоб захистити будь-яку територію, яку вона захоплює на сході, ми очікуємо, що росія потенційно може поширити свої сили та присутність ще глибше в Україну, за межі Луганської та Донецької областей. Принаймні це їхні наміри та план,  – сказав журналістам у понеділок радник США з національної безпеки Джейк Салліван.

Зокрема, Сполучені Штати очікують, що Росія продовжить нанесення авіаційних і ракетних ударів по Україні, в тому числі по містах Київ, Одеса, Харків і Львів. Салліван додав, що мета росії, зрештою, — максимально послабити Україну.

Нагадаємо, готового механізму, за яким можна притягти путіна до відповідальності, поки немає.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Відведення військ Росії: НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму» Відведення військ Росії: НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму»
НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму».
5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео) 5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео)
24 січня США та НАТО оголосили про готовність збільшити свої сили у Східній Європі.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Loading...
Load next