росія звернулася до Бразилії з проханням допомогти уникнути санкцій - Reuters

росія звернулася до Бразилії з проханням допомогти уникнути санкцій - Reuters

Мінфін рф просить Бразилію підтримати росію у МВФ, Світовому банку та G20, щоб рф змогла протистояти руйнівним санкціям. Повідомляє Reuters.

Міністр фінансів росії Антон Силуанов написав міністру економіки Паулу Гедесу лист з проханням про підтримку Бразилії в запобіганні політичних звинувачень і спроб дискримінації в міжнародних фінансових інститутах.

З точки зору Бразилії підтримка відкритого діалогу має важливе значення. Наші мости - це міжнародні організації, і ми вважаємо, що ці мости необхідно зберегти, - сказав він.

У листі рф просить Бразилію про підтримку у Міжнародному валютному фонді, Світовому банку та групі провідних економік G20, щоб допомогти їй протистояти санкціям, які запровадив Захід проти росії через вторгнення, війну та звірства російських військових в Україні.

Відповідаючи на запитання про лист, Ерівалдо Гомес, секретар Міністерства економіки Бразилії з міжнародних економічних питань, відповів, що Бразилія хотіла б, щоб росія залишалася учасником дискусій у багатосторонніх організаціях.

Нагадаємо, що Монастирський передав представництву ООН закривавлену дитячу іграшку з вокзалу Краматорська.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Loading...
Load next