Росія планує встановити повний контроль над Донбасом і Південною Україною і забезпечити коридор в Крим

Росія планує встановити повний контроль над Донбасом і Південною Україною і забезпечити коридор в Крим

Армія РФ під час другої фази спецоперації планує встановити повний контроль над Донбасом і Південною Україною, забезпечити коридор до Криму. Про це заявив заступник командувача військами ЦВО РФ Рустам Міннекаєв.

Контроль над півднем України дасть ЗС РФ ще один вихід до Придністров'я, де відзначаються факти утиску російськомовного населення, — додав Міннекаєв.

За його словами, контроль над Донбасом дозволить забезпечити сухопутний коридор до Криму:

Це дозволить також впливати на життєво важливі об'єкти українських, чорноморські порти, через які здійснюються поставки сільськогосподарської, металургійної продукції в країни.

Нагадаємо, що концтабори для українців: путін і шойгу планували створити поселення у Західному Сибіру.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков
Міністр оборони наприкінці січня зауважив: Росія досі не вирішила, чи нападати на Україну.
"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил "Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next