Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков

Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков
Міністр оборони наприкінці січня зауважив: Росія досі не вирішила, чи нападати на Україну.

Міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що ймовірність нападу Росії на суверенну територію України — досі актуальна. Проте безспопереднього ризику наразі немає. Про це він заявив в інтерв'ю виданню La Repubblica.

За його словами, для реальної збройної атаки країна-агресорка досі не стягнула достатню кількість військ та техніки до кордону з Україною. Дані зовнішньої розвідки свідчать про це.

Він зауважив, щоб здійснити напад, Росії знадобиться ще час. Міністр оборони запевнив: Україна обов'язково помітить зміни, які свідчитимуть про ескалацію.

Варто додати, що Резніков прокоментував заяви Володимира Путіна, що Україна нібито готова військовим способом повернути до свого складу тимчасово окупований Крим.

Росія сама поверне нам півострів "на блюдечку" з вибаченнями. Москва зробила у 2014 році історичну помилку й усвідомить це, — заявив міністр оборони.

За його словами, Україна ніколи не грає чужими життями, а в Криму живуть наші, українські громадяни. Саме вони насамперед постраждають, якщо відбудеться збройне втручання.

Нагадаємо, раніше Рада створила комісію для розслідування причин окупації півострова.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео) "Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео)
Президент Зеленський вважає повернення окупованих територій і їхніх жителів назад до складу України лише питанням часу.
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Loading...
Load next