На Львівщині проводять обшуки у родичів Медведчука та Козака (відео)

На Львівщині проводять обшуки у родичів Медведчука та Козака (відео)
Родичі підозрюваних у держзраді фігурують у кримінальній справі щодо незаконного видобутку піску на двох кар'єрах у Львівській області

У Львові та області ДБРівці перевіряють квартири, будинки та компанії, що належать родині Тараса Козака, а також брату Віктора Медведчука – Сергію.

Родичі підозрюваних у держзраді фігурують у кримінальній справі щодо незаконного видобутку піску на двох кар'єрах у Львівській області.

Як зазначили у ДБР, метою слідства є встановлення незаконно набутого майна, його подальший арешт, а також документування причетності суб’єктів до фінансування збройної агресії росії щодо України.

Слідчі дії тривають. Однак уже відомо, що під час обшуку в одній з квартир, що належить дружині Тараса Козака, правоохоронці вилучили:

  • понад 100 тис. доларів,
  • майже 10 тис. євро,
  • 18 тис. російських рублів,
  • документи на об’єкти нерухомості,
  •  банківські картки. 

Віра Коновал pravdatutnews.com

Читайте також
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
ДБР суд арештував майно родичів Медведчука та Козака на 80 млн гривень (відео) ДБР суд арештував майно родичів Медведчука та Козака на 80 млн гривень (відео)
Державне бюро розслідувань продовжує роботу щодо виявлення та арешту незаконно набутого майна народних депутатів України Віктора Медведчука, Тараса Козака та їх родичів.
Нові обшуки у родичів Медведчука та Козака: суд арештував рахунки на 40 млн грн (відео) Нові обшуки у родичів Медведчука та Козака: суд арештував рахунки на 40 млн грн (відео)
За поданням ДБР суд наклав арешт на корпоративні права і рахунки підприємств родичів екснардепів із 40 млн грн.
Loading...
Load next