ДБР суд арештував майно родичів Медведчука та Козака на 80 млн гривень (відео)

ДБР суд арештував майно родичів Медведчука та Козака на 80 млн гривень (відео)
Державне бюро розслідувань продовжує роботу щодо виявлення та арешту незаконно набутого майна народних депутатів України Віктора Медведчука, Тараса Козака та їх родичів.

Личаківський районний суд Львова задовольнив клопотання слідчих ДБР щодо арешту рухомого та нерухомого майна, що належить підприємствам родичів народних депутатів від ОПЗЖ. Розмір статутного капіталу цих шести підприємств складає понад 80 мільйонів гривень. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на ДБР.

Родичі Віктора Медведчука та Тараса Козака є суб’єктами кримінального провадження за підозрою у зловживанні владою та порушенні правил охорони або використання надр та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом 

Суд наклав арешт на:

  •  3 земельні ділянки,
  • 11 нежитлових будівель та приміщень, серед них і приміщення площею майже 300 квадратних метрів у самому центрі Львова.
  • 126 автомобілів, серед яких і легкові, і вантажівки КРАЗ та КАМАЗ.

Надалі ДБР буде ініціювати передачу арештованого майна до Національного агентства з управління активами.

Раніше працівники ТУ ДБР Львова провели обшуки на майже 30 об`єктах власності Медведчука та Козака, а суд наклав арешт на корпоративні права та рахунки підприємств.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Нові обшуки у родичів Медведчука та Козака: суд арештував рахунки на 40 млн грн (відео) Нові обшуки у родичів Медведчука та Козака: суд арештував рахунки на 40 млн грн (відео)
За поданням ДБР суд наклав арешт на корпоративні права і рахунки підприємств родичів екснардепів із 40 млн грн.
На Львівщині проводять обшуки у родичів Медведчука та Козака (відео) На Львівщині проводять обшуки у родичів Медведчука та Козака (відео)
Родичі підозрюваних у держзраді фігурують у кримінальній справі щодо незаконного видобутку піску на двох кар'єрах у Львівській області
ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова
Державне бюро розслідувань прийшло з обшуками до народного депутата від "Розумної політики" Олександра Воронька у рамках кримінального провадження про підробку документів.
Loading...
Load next