"Так добре знову бути в Києві": посол Британії повернулася в Україну

"Так добре знову бути в Києві": посол Британії повернулася в Україну

Посол Британії в Україні Мелінда Сіммонс повідомила про своє повернення до Києва.

Це була довга поїздка, але вона була того варта. Так добре знову бути в Києві, - написала вона у Twitter.

Нідерланди також з 29 квітня відновили роботу свого посольства у Києві. Воно було евакуйовано зі столиці перед початком російського вторгнення.

Про це повідомляє МЗС Нідерландів.

Зокрема, Міністерство закордонних справ Нідерландів оголосило про відновлення роботи посольства в Києві та повернення посла Єннеса де Мола.

Невелика група (дипломатів, - ред.) буде тісно співпрацювати з українською владою і країнами-партнерами на місцях. Зверніть увагу, що консульський відділ посольства залишається закритим. Попередження про подорожі до України залишається червоним, - додали в МЗС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Фінляндія і Нідерланди передадуть Україні додаткову військову допомогу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post
Поновлення нагромадження російських військ біля кордону з Україною викликало занепокоєння серед деяких чиновників у Сполучених Штатах та Європі, які відстежують, на їхню думку, нерегулярні переміщення техніки та персоналу на західному фланзі Росії.
Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін
Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що загрози масованого вторгнення «завтра чи післязавтра» Росії в Україну наразі немає, але нам слід готуватися до ескалації та підняття Путіним ставок у його геополітичній грі.
Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник
Пентагон уважно стежить за ситуацією на тлі повідомлень про нове скупчення російських військ на кордоні з Україною.
Loading...
Load next