Росія стала автором нової ідеології — рашизму, — Подоляк

Росія стала автором нової ідеології — рашизму, — Подоляк

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що РФ офіційно є автором нової реакційної та людиноненависницької ідеології - рашизму. Яка різниться від нацизму тим, що російська нація повністю підтримує варварські вбивства та руйнування в Україні.

Про це він повідомив у своєму телеграмі.

Росія настільки "впевнена" у своїй правоті, що всередині країни і на тимчасово окупованих територіях остервеніло, істерично, за допомогою натовпів поліцейських затримує учасників навіть одиночних пікетів, на яких люди тримають в руках або порожні плакати, або з написом "Ні війні", - написав він.

При цьому, як зазначив Подоляк, РФ використовує сльозогінний газ, бронетранспортери, автоматичну стрілянину зі стрілецької зброї у центрі міст півдня України, щоб захиститись від масових проукраїнських мітингів протесту.

(Росія - ред.) відключила свою країну від будь-яких альтернативних джерел комунікації, зокрема соціальних мереж. Зараз спішно намагається відключити зв'язок та інтернет на Півдні України, щоб скрізь спробувати поставити товсту та крикливу z-пропаганду, - зауважує він.

Своє чергою він звернув увагу, Росія панічно перефарбовує по всій своїй території жовто-блакитні кольори.

Правильно, ні жовтий, ні синій сучасній коричневій Росії не підходять, - підкреслив Подоляк.

Радник керівника Офісу президента зазначив, що на окупованих територіях ключовою ідеєю стало відновлення пам'ятників Леніну.

Виявилося, що цей раритет є єдиним z-символом нового "російського світу". Ну, крім обов'язкового "крадії унітазу". До речі, російський воїн із унітазом - пам'ятники нової Росії, - пише Подоляк.

Він також звернув увагу на те, що всі світові зірки підтримали Україну, заявивши, "на боці Росії немає нікого. Взагалі. Ізгої тому що".

Росія тепер офіційно є автором нової реакційної та людиноненависницької ідеології - рашизму. За всієї схожості з нацизмом - геноцид за ознакою іншого громадянства, фільтраційні табори, масові навмисні вбивства мирних громадян, виправдання вбивств і захоплення чужої території власною "обраністю" - рашизм відрізняється усвідомленим масовою згодою нації (російського суспільства) на максимально варварські вбивства...Росія добровільно і в короткі терміни ізолювала себе від світу і вбила всі свої пропагандистські фішки десятиліття - російська культура, "російський світ", російська весна, День Перемоги, російський спорт, російська пропаганда та інше. Все це мертве відтепер, - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що бойові дії перенесуться і на територію російської федерації.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть
Член української делегації та керівник правлячої партії «Слуга народу» Давид Арахамія уточнив час початку чергового раунду українсько-російських переговорів.
Loading...
Load next