"Рускій мір" означає знищення, бідність та смерть: Подоляк приїхав на передову на Херсонщині (відео)

"Рускій мір" означає знищення, бідність та смерть: Подоляк приїхав на передову на Херсонщині (відео)

Російські окупанти на півдні України рівняють з землею села та міста.

"Рускій мір" означає знищення, бідність та смерть. 

Про це у соціальних мережах повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, який приїхав на передову. 

Подоляк показав кадри з села-привида, який "звільнили" від життя російські загарбники. Радник голови ОП наголосив, що потрібно звільнити всю територію України, бо якщо війна закінчиться по-іншому, росіяни знову нападуть та вбиватимуть українців. 

Херсонщина. Лічені км від російських позицій. Десятки зруйнованих сіл-привидів, які тимчасово покинуло життя… Наші хлопці на місцях, настрій бойовий. Навіть з обмеженими ресурсами відтискаємо ворога. Не вистачає одного – далекобійної зброї. У будь-якому разі ми викинемо росію з півдня України, - написав Подоляк. 

Також Михайло Подоляк заявив, що росія повинна негайно припинити війну в Україні та згорнути свій проєкт "руского міра".

Класичне "російське" обличчя при поганій грі: знищуєш міста, влаштовуєш публічні страти, готуєш анексію, але кажеш про бажання переговорів. Якщо Патрушев хоче діалогу, слова варто підкріплювати діями: припинення вогню, негайне відведення військ, закриття проекту "рускій мір" в Україні, - наголосив радник голови Офісу президента. 

Нагадаємо, раніше Подоляк розкритикував Нідерланди за позицію щодо України в ЄС.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ "Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ
За його словами, найближчими місяцями інциденти на російських базах і складах на окупованих територіях можуть продовжитися.
Loading...
Load next