Путін піддався ілюзіям, що Росія всемогутня. Сьогодні це виглядає смішно, — президент Чехії

Путін піддався ілюзіям, що Росія всемогутня. Сьогодні це виглядає смішно, — президент Чехії

Президент Чехії Мілош Земан заявив, що дії Росії виявилися більш агресивними, ніж він вважав раніше.

Про це він заявив в інтерв'ю СNN, передає ТСН.

Президент Росії Володимир Путін піддався ілюзіям, що Росія всемогутня і, зокрема, що російська армія є другою за потужністю армією світу. Сьогодні це виглядає смішно, - сказав Земан.

Він зізнався, що відчуває відповідальність за неправильну оцінку росіян. 

За словами Земана, дії РФ виявилися ірраціональними, непередбачуваними та більш агресивними, ніж вважалось.

Мені байдуже, вірить хто мені чи ні. Але важливо, щоб людина вірила в себе, і лише ідіот не змінював свої погляди, – процитував він ексміністра Великої Британії Вінстона Черчілля.

Земан сумнівається, що Росія припинить поставки газу, але допустив таку можливість і виступив за відмову від вугілля.

Я колись публічно сказав, що росіяни не божевільні, щоб нападати на Україну, і вони виявилися божевільними, - вказав Земан.

Нагадаємо, раніше Росія направила Чехії ноту через постачання зброї Україні, Прага назвала її нісенітницею.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next