Угорщина була заздалегідь попереджена путіним про напад на Україну — Данілов

Угорщина була заздалегідь попереджена путіним про напад на Україну — Данілов

Секретар Ради національної безпеки України Олексій Данілов у ефірі телемарафону заявив, що Угорщина знала про підготовку нападу на Україну.

Угорщина відкрито заявляє про свою співпрацю з російською федерацією. Більш того, вона була заздалегідь попереджена путіним про те, що будуть напади на нашу країну. Ви бачили її позицію, - зазначив він.

За словами Данілова, в Угорщини були плани на частину території України.

Вона чомусь вважала, що зможе забрати свою частину території. Цього не буде ніколи. Ну побачимо, які наслідки після цієї війни будуть для цієї країни, - сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, що "Ці гроші полито нашою кров'ю": Зеленський розкритикував подвійні стандарти Туреччини та Греції (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
Loading...
Load next