Роздратування залишилося в минулому, — Німеччина про розмову Зеленського та Штанмайєра

Роздратування залишилося в минулому, —  Німеччина про розмову Зеленського та Штанмайєра
Обидва президенти погодилися підтримувати тісні контакти.

Сьогодні, 5 травня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Федеральним Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. Вони домовилися про збереження тісного зв'язку.

Про це йдеться в пресрелізі за підсумками розмови, передає ПравдаТУТ News.

Обидва президенти схарактеризували розмову як «дуже важливу і дуже хорошу». Роздратування залишилося в минулому. Обидва президенти погодилися підтримувати тісні контакти, - йдеться в релізі.

Зокрема, Федеральний Президент Німеччини висловив солідарність, повагу та підтримку мужній боротьбі українського народу проти російських загарбників.

Нагадаємо, Німеччина підтримала ембарго на російську нафту

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський відмовився приймати Штанмайєра в Києві, — Bild Зеленський відмовився приймати Штанмайєра в Києві, — Bild
Причина, кажуть, у тісних зв'язках німецького політика з росією.
Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі
Канцлерка Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель у телефонній розмові запросила президента України Володимира Зеленського найближчим часом відвідати Берлін з офіційним візитом.
У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона
Сьогодні, 16 квітня, Президент України Володимир Зеленський з дружиною прибув з робочим візитом до Французької Республіки.
Loading...
Load next