Німецькі ультраправі назвали Зеленського "нелегітимним" президентом України

Німецькі ультраправі назвали Зеленського "нелегітимним" президентом України

Керівництво парламентської фракції ультраправої "Альтернативи для Німеччини" заявило, що проігнорувало виступ Володимира Зеленського в Бундестазі, бо він – "президент війни", а Україна потребує іншого.

Про це повідомляє n-tv.

Лідери фракції "АдН" у Бундестазі Аліса Вайдель і Тіно Хрупалла заявили, що "відмовляються слухати спікера в камуфляжному костюмі".

Термін повноважень Зеленського закінчився. Зараз він перебуває на посаді лише як президент війни і жебрак, – додали вони, заявивши, що Україні зараз потрібен "президент миру, який готовий вести переговори".

Своєю заявою Вайдель і Хрупалла повторили російський наратив про те, що термін повноважень українського президента нібито закінчився.

Нагадаємо, Мінмолодьспорт оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення обмінів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі
Канцлерка Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель у телефонній розмові запросила президента України Володимира Зеленського найближчим часом відвідати Берлін з офіційним візитом.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона
Сьогодні, 16 квітня, Президент України Володимир Зеленський з дружиною прибув з робочим візитом до Французької Республіки.
Loading...
Load next