лукашенко не готується до нападу на Україну, — Денисенко

лукашенко не готується до нападу на Україну, — Денисенко
Малоймовірно, що лукашенко віддасть наказ власній армії нападати на Україну.

Радник керівника Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко розповів,що самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко наразі не готується до нападу на Україну.

Про це пише видання Вголос, передає ПравдаТУТ News.

Попри вчорашні повідомлення про стягнення білоруських військ до українського кордону, ймовірність початку наземної операції на нашій території низька.

Малоймовірно, за словами Денисенка, що лукашенко віддасть наказ власній армії нападати на Україну.

Зараз білоруські сили проводять навчання. У мережі з’являється чимало фейків про те, що на український кордон білоруси звозять «Смерчі» та інші артилерійські установки, - каже Денисенко.

Денисенко додав, що Білорусь має лише один полігон, на якому можна проводити навчання та стрільби. Він розташований поблизу кордону з Україною.

Саме через це ми вимушені концентрувати великі сили на кордоні із білорусами. Поки що ситуація певною мірою напружена, хоча загроза нападу низька, - підсумував він.

Нагадаємо, Мінськ заявив нібито про “загрозу” з боку України на своїх кордонах, і саме тому розгортає додаткові сили “спецоперації”.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко і Путін домовилися про військові навчання на кордоні з Україною Лукашенко і Путін домовилися про військові навчання на кордоні з Україною
Перший етап навчань збігається з прогнозованим періодом імовірного нападу Росії на Україну.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Loading...
Load next