Італія запропонувала 4-етапний план врегулювання ситуації в Україні

Італія запропонувала 4-етапний план врегулювання ситуації в Україні

Влада Італії розробила і запропонувала план поетапного мирного врегулювання ситуації в Україні. Повідомило видання La Repubblica.

Італійські політики запропонували завершити конфлікт в Україні в 4 етапи при безпосередній участі ОБСЄ, ООН, а також низки країн, серед яких держави G7. За планом пропонується припинити бойові дії, заключити договір щодо "спірних територій", а також підписати багатосторонню угоду про гарантії безпеки в Європі.

Даний план, підготований МЗС Італії, передано 18 травня міністром закордонних справ країни Луїджі Ді Майо генсеку ООН Антоніу Гутеррішу. З документом також ознайомлені представники країн G7, – зазначили у виданні.

Нагадаємо, що "Наша переговорна платформа — зброя, санкції та гроші": Подоляк вчергове відкинув всі ультиматуми рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next