У кремлі розглянуть можливість обміняти Медвечука на українських полонених

У кремлі розглянуть можливість обміняти Медвечука на українських полонених

У москві мають намір вивчити питання можливості обміну затриманого Службою безпеки України ексдепутата ОПЗЖ Віктора Медведчука на українських полонених, заявив член переговорного процесу.

Про це повідомляє російський Інтерфакс, передає ПравдаТУТ News.

Ми вивчимо питання щодо можливості обміну Медведчука на азовців. Не ми – ЛДПР (Ліберально-демократична партія росії – ред.), а ті люди в москві, які мають такі повноваження, - заявив депутат держдуми та переговорник від росії Леонід Слуцький.

Водночас пізніше Слуцький заявив ніякого обміну Медведчука на "азовців" бути не може, його цитати начебто вирвали з контексту. 

Ніякого обміну бійців забороненого в рф "Азова" бути не може, їхню долю повинен вирішити трибунал.

Нагадаємо, самого Віктора Медведчука затримали 12 квітня.

Пізніше Медведчук звернувся до президентів Зеленського та путіна із проханням обміняти його на захисників та мешканців Маріуполя. Одначе тоді у росії не виявили зацікавлення щодо обміну нардепа.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо обмін Медвечука буде, то із залученням третьої сторони, — Данілов (відео) Якщо обмін Медвечука буде, то із залученням третьої сторони, — Данілов (відео)
Поки що остаточного рішення про обмін Медведчука немає, зокрема через відмовчування з російської сторони.
Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович Росія подає фейкових осіб на обмін полоненими, - Арестович
Російська сторона в ТКГ подала список з 90 осіб на обмін полоненими. Проте, виявилось, що лише 16 людей з цього списку справді існують, а решта виявилися фейковими.
Loading...
Load next