Віктора Медвечука затримали, — Зеленський (фото)

Віктора Медвечука затримали, — Зеленський (фото)
Деталі спецоперації Зеленський розповість пізніше.

Українського депутата від "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука затримали завдяки спецоперації СБУ. Про затримання заявив президент України Володимир Зеленський.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на телеграм-канал Зеленського.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото) Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України проводять обшуки не лише в будинках проросійського Віктора Медведчука у Києві. Перевіряють також й кабінет нардепа в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя".
Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами
Проросійський нардеп Віктор Медведчук та лідер партії ОПЗЖ Юрій Бойко взяли участь в акції до Дня перемоги, яка проходила з червоними прапорами та покладанням квітів.
Ахметов планує створити свою власну політичну партію - ЗМІ Ахметов планує створити свою власну політичну партію - ЗМІ
Український олігарх та політик, Рінат Ахметов має намір відмежуватися від "Опозиційної платформи – За життя" та створити свою політичну партію, заявляють його соратники.
Loading...
Load next