У НАТО не вважають, що росія помститься за військову допомогу Україні від США

У НАТО не вважають, що росія помститься за військову допомогу Україні від США

НАТО не очікує помсти з боку рф через рішення США надати Україні сучасне озброєння. Про це заявив в інтерв'ю CNN генеральний секретар Єнс Столтенберг.

Ні, я не передбачаю цього, бо союзники НАТО і саме НАТО, надаючи підтримку Україні, допомагають їй відстоювати право на самооборону, закріплене в Статуті ООН, — заявив Столтенберг.

Нагадаємо, що "на сході у нас дуже кровопролитні бої": Резніков заявив, що Україні бракує важкої зброї.

Також вас може зацікавити, що Естонія, Латвія і Словаччина приєдналися до розслідувань воєнних злочинів в Україні. Зараз це найбільша за чисельністю Спільна слідча група в історії Євроюсту.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Loading...
Load next