"Жоден російський шантаж не спрацює": США не знімуть санкції з РФ в обмін на розблокування українських портів

"Жоден російський шантаж не спрацює": США не знімуть санкції з РФ в обмін на розблокування українських портів

У США не підуть на зняття санкцій в обмін на зняття російської блокади з українських портів для вивезення зерна. Про це повідомив керівник ОП Андрій Єрмак.

Жоден російський шантаж не спрацює. Зняття блокади вирішуватиметься у інших форматах. Я вже говорив, що військові конвої країн-партнерів для танкерів можуть зняти це питання, - написав він.

Також стало відомо, що Британія надасть Україні три реактивні системи залпового вогню M270.

Про це повідомив британський міністр оборони Бен Воллес, передає BBC.

Зазначається, що системи M270 здатні вражати цілі на відстані близько 80 км і мають більшу точність, аніж радянські аналоги.

Нагадаємо, раніше американські фахівці у російській зброї знайшли деталі зі США та Європи.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу "Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу
Росія повинна повністю виконати свої мінські зобов’язання - вивести свою зброю та очолювані неї сили, підтримати розформування збройних угрупувань, що діють на Сході України, та повернути Україні контроль над міжнародно визнаним кордоном України.
Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба перебуває з робочим візитом у Стокгольмі.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Loading...
Load next