В Україні суд заборонив "Опозиційний блок" (відео)

В Україні суд заборонив "Опозиційний блок" (відео)
Наразі рішення може бути оскаржене у Верховному Суді.

Сьогодні, 8 червня, Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність політичної партії “Опозиційний блок”. Відповідно до рішення суду, майно партії та всіх її осередків перейде державі. Рішення може бути оскаржене у Верховному Суді.

Копію рішення суду отримав Рух ЧЕСНО, передає ПравдаТУТ News.

Як передає аналітик ЧЕСНО Ігор Фещенко, засідання суду формально було відкритим, проте журналістів без жодних пояснень до зали засідання не впустили

Судовий процес має бути відкритим, особливо у таких резонансних і суспільно важливих справах, як заборона партій. Мене із журналістським посвідченням не пустили, тримали на прохідній, хоча я прийшов за 20 хвилин до початку розгляду справи. А вже за півтори години повідомили, що засідання закінчилося. На щастя, вдалося отримати в суді копію рішення, — розповів провідний аналітик Руху ЧЕСНО з партійних фінансів Ігор Фещенко.

Оскільки судовий процес був закритим, причини заборони “Опозиційного блоку” стануть відомими лише після публікації повного тексту судового рішення.

Фото: Рух "Чесно"

Саме засідання, як повідомляють журналісти, тривало приблизно півтори години.

Нагадаємо, посол України закликав Ізраїль продати Києву "Залізний купол".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За ініціативи СБУ в Україні заборонено діяльність уже 6 проросійських партій: перелік За ініціативи СБУ в Україні заборонено діяльність уже 6 проросійських партій: перелік
Ці політичні сили здійснювали антиукраїнську діяльність, пропагували війну, а також створювали реальні загрози суверенітету і територіальній цілісності України.
Держдеп США відніс росіян до категорії «бездомних національностей» Держдеп США відніс росіян до категорії «бездомних національностей»
Державний департамент США відніс росіян, які хочуть оформити американську візу, до категорії громадян «бездомних національностей».
Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі
Напередодні Саакашвілі також не взяв участі у судовому процесі у справі про незаконний перетин грузинського кордону.
Loading...
Load next