Макрон, Шольц та Драгі приїдуть до України: деталі

Макрон, Шольц та Драгі приїдуть до України: деталі
Мета їхнього візиту – зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським.

Найближчим часом в Україну можуть прибути президент Франції Еммануель Макрон, а також канцлер Німеччини Олаф Шольц та прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі. 

Про це повідомляє видання Bild, передає ПравдаТУТ News.

Як зазначають у виданні, лідери країн планують приїхати до Києва у четвер, 16 червня.

Мета їхнього візиту – зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським, щоб висловити підтримку трьох найбільших країн Європи. 

Уточнено, що візит Макрона, Драгі та Шольца відбудеться напередодні засідання Європейської ради (23-24 червня), на якому відбудеться обговорення щодо надання Україні статусу кандидата у члени Європейського Союзу.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Везуть кандидатство в ЄС": Макрон, Шольц та Драгі прибули до Києва (відео) "Везуть кандидатство в ЄС": Макрон, Шольц та Драгі прибули до Києва (відео)
Повідомляють також про приїзд до України Президента Румунії Клауса Йоханніса.
Зеленський розпочав переговори з новим канцлером Німеччини Шольцем (оновлено) Зеленський розпочав переговори з новим канцлером Німеччини Шольцем (оновлено)
Володимир Зеленський прилетів з робочим візитом в Брюссель.
У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона У Єлисейському палаці почалася зустріч Зеленського та Макрона
Сьогодні, 16 квітня, Президент України Володимир Зеленський з дружиною прибув з робочим візитом до Французької Республіки.
Loading...
Load next