Ми допоможемо тому, щоб російські танки опинилися в Європі, але у вигляді уламків, - Резніков

Ми допоможемо тому, щоб російські танки опинилися в Європі, але у вигляді уламків, - Резніков
Українські політики твердо налаштовані на перемогу України, тому щодня поширюють таку впевненість на політиків світу. Своєю впевненістю вони допомагають отримати все більше озброєння для ЗСУ, щоб захистити рідну Батьківщину.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що планується виставка пошкодженої російської техніки у столицях Європи. Про це він сказав в інтерв'ю Polsat News.

З його слів, російські генерали хочуть, щоб у Лісабоні були їхні танки.

Ми допоможемо тому, щоб російські танки опинилися в Європі, але у вигляді уламків. Ми плануємо виставки пошкодженої російської техніки. Ми почнемо з Варшави, потім Берліна, Парижа, Мадрида і, нарешті, Лісабона, - заявив Олексій Резніков.

На запитання, чи закінчить війну в Україні відсторонення путіна від влади, Резніков відповів, що ні.

Я ніколи не думав, що тільки одна людина в росії ненавидить Україну. Весь кремль проводить імперську політику. Саме з ним треба боротися, - пояснив міністр.

Нагадаємо, що "США будуть підтримувати Україну у війні проти рф стільки, скільки треба для перемоги", — посол.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков
Резніков вважає, що повномасштабна війна в Україні обернеться кризою й для Європи.
"Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні "Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні
З кінця жовтня 2021 року Росія стягує війська до українських кордонів.
Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю
Раніше повідомлялося, що Німеччина виключає можливість поставки летальної зброї Україні, оскільки в країні діє заборона на експорт зброї в кризові регіони.
Loading...
Load next