"Прийшов час для світу надати росії статус держави-терориста", - Резніков

"Прийшов час для світу надати росії статус держави-терориста", - Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков переконаний, що росія ударами по цивільній інфраструктурі України де-факто визнала себе терористичною державою, настав час всьому світу надати їй відповідний статус. Повідомив Резніков у Twitter.

росія продовжує завдавати ракетно-безпілотних ударів по цивільній інфраструктурі України. Вони не соромляться бути де-факто терористичною державою, - написав Резніков.

За його словами, світ вже повинен надати країні-агресору відповідний статус і ставитись до неї відповідно, як це зробили Латвія, Естонія, Польща, ПАРЄ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Резніков заявив, що розвідка не виявила доказів відведення російських військ від кордонів України Резніков заявив, що розвідка не виявила доказів відведення російських військ від кордонів України
16 лютого Міністерство оборони Росії заявило про відведення частини військ з окупованого Криму.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Loading...
Load next