Путін прийняв рішення розпочати війну в Україні щонайменше рік тому, - Шольц

Путін прийняв рішення розпочати війну в Україні щонайменше рік тому, - Шольц

Президент росії володимир путін готувався до війни проти України заздалегідь, тому продовжувати воювати зможе довго.

Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц в інтерв'ю CBS, передає "Гордон".

Думаю, рішення розпочати [війну] було ухвалено за рік до початку або, можливо, раніше, тому він готувався до неї. І тому він зможе продовжувати війну дуже довго, – зазначив канцлер.

Як зауважив Шольц, російська фередація відчуває весь вплив західних санкцій, проте не визнає результату обмежень.

Це відбувається з не такою розвиненою країною, яка дійсно потребує всіх технологій із решти світу, щоб мати відповідний рівень життя, – сказав він.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, що Німеччина витрачає приблизно $2 млрд на місяць на купівлю у рф газу, вугілля та інших енергоресурсів, Шольц заперечив, що санкції Європейського союзу, Великої Британії та США не дають Путіну витратити ці гроші на військові ресурси.

Він не може нічого купити за гроші, які отримує від нас, тому що є всі ці санкції на імпорт сучасних технологій та речей, яких він потребує. Тому це те, що [путіна] дуже розлютило, – сказав він.

Нагадаємо, Глава МЗС Латвії потролив Захарову через український борщ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Кулеба заявив, що пакет "важких для Росії" санкцій від ЄС вже готовий Кулеба заявив, що пакет "важких для Росії" санкцій від ЄС вже готовий
Наголошується, що ЄС докладе додаткових зусиль для політичної та фінансової підтримки України.
Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю
Раніше повідомлялося, що Німеччина виключає можливість поставки летальної зброї Україні, оскільки в країні діє заборона на експорт зброї в кризові регіони.
Loading...
Load next