Лише після виведення військ росії: Зеленський із Шольцем обговорили умови переговорів з рф

Лише після виведення військ росії: Зеленський із Шольцем обговорили умови переговорів з рф

Дипломатичне врегулювання війни в Україні можливе лише після виведення військ росії з території країни.

Про це офіційний представник німецького уряду Штеффен Хебештрайт заявив за підсумками переговорів із президентом України Володимиром Зеленським у вівторок, 17 травня, передає "Слово і діло".

Канцлер та український президент обмінялися інформацією про актуальну військову та гуманітарну ситуацію в Україні. Вони погодилися з тим, що дипломатичне переговорне рішення між Україною та росією потребує негайного закінчення бойових дій з боку росії та виведення російських військ з України, - сказав він.

Своєю чергою радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що в сучасному світі існує тільки один тип нацизму, і він російський.

Уже весь світ розуміє і документально доведено: сьогодні в світі існує тільки один тип нацизму – російський. Але в самій росії цього ще не зрозуміли. Можливо, ще якийсь час мине, щоб ми приступили до більш ґрунтовного обговорення цієї проблеми – проблеми денацифікації росії в рамках переговорного процесу, - розповів Подоляк в ефірі телемарафону у вівторок.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що кордони НАТО дійдуть до передмістя Санкт-Петербурга.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
Якби у вас на кордоні були війська РФ, ви б із ними робили Північний потік? — Зеленський німецькому журналісту Якби у вас на кордоні були війська РФ, ви б із ними робили Північний потік? — Зеленський німецькому журналісту
Німеччина неодноразово відмовляла у постачанні озброєння Києву.
Loading...
Load next