Лукашенко заявив, що Україна начебто намагалась обстріляти білорусь ракетами

Лукашенко заявив, що Україна начебто намагалась обстріляти білорусь ракетами

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко звинуватив Україну в спробі завдати ракетний удар по військових об'єктах білорусі. За його словами усі ракети буди перехоплені.

Про це пише Reuters, посилаючись на білоруське інформаційне агентство «БелТА».

Нас провокують. Мушу вам доповісти: три дні тому, може, трохи більше, з території України намагалися завдати удару по військових об'єктах на території Білорусі, – сказав Лукашенко..

За словами лукашенка, провокація з боку України відбулася «три дні тому, може трохи більше».

Але, слава Богу, зенітні комплекси «Панцир» зуміли перехопити всі ракети, випущені ЗСУ, — додав він.

лукашенко, який не надав доказів для цієї заяви, сказав, що білорусь не хоче війни з Україною, але буде воювати, якщо на її територію вторгнуться.

Ми не хочемо воювати в Україні. Ні я, ні путін нікого не шантажуємо ядерною зброєю.

Проте лукашенко заявив, що наказав військовим "взяти на приціл центри прийняття рішень противників Мінська".

Вас також може зацікавити стаття: Ми готові до будь-якого сценарію, - Подоляк прокоментував чутки про напад білорусі (відео)

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Loading...
Load next